Vandaag Witte Donderdag

Donderdag 05 April 2007 om 23:37

Vandaag tot en met paaszondag vieren we in de Jeruzalemkerk - samen met ontelbare andere christenen wereldwijd - het belangrijkste feest van het kerkelijk jaar; achtereenvolgens Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Pasen. Op KolesQueeste treft u gedurende dit paastriduum steeds een verwijzing aan naar een relevante tekst, audio of video. Vandaag dus Witte Donderdag, en de links voor vandaag zijn een eerder stukje op KQ en een deel van de Jesus-film, die via iJesus.nl als podcast is te downloaden. Deze podcast (een nieuw initiatief van Agapè) is na twee weken al tot de top 5 in iTunes doorgedrongen!

Hiervoor: "Take a parachute..." | Hierna: "Vandaag Goede Vrijdag" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , , , ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Hier ‘vieren’ we Pasen al vanaf Aswoensdag, met op elke woensdagavond een korte Vesper. En gisteren zijn is ‘de Paasviering’ begonnen, die op 1e Paasdag wordt afgesloten. Is dus, hoewel verdeeld over vier diensten, één geheel.

Mutti (URL) · 06-04-’07 14:16 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!