'Psalmen voor Nu'-band

Vrijdag 18 Mei 2007 om 00:23

Tijdens het slotconcert van Psalmen voor Nu, afgelopen vrijdag, stond een strakke band op het podium van Tivoli de sterren van de hemel te spelen. Maar wie was nu wie? Heee, kijk nou: ze hebben een eigen pagina!
(OK, ik heb 'm zojuist zelf in elkaar geknutseld als persoonlijke penitentie voor het feit dat ik bij de Flickr fotoset twee namen fout spelde, Michiel Theo noemde en Theo als naamloze gitarist door het leven liet gaan. Mea culpa... bekijk snel hun pagina, zodat jij niet dezelfde fouten maakt! Met dank aan Sergej, die alle info aanleverde ;-)

Hiervoor: "Karmozijn" | Hierna: "Afscheid van wat overtollige ballast" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Joëlle

Ha, wat leuk!

Joëlle (URL) · 19-05-’07 19:23 · Reageer op Joëlle

gravatar for Caupo

Het zijn vast mooie liederen als ze door een band worden uitgevoerd. Maar wij zongen er pas één in de kerk. Wat een drama zeg. Het lijkt wel of de componist een slok teveel op had toen hij dat lied componeerde.

Caupo · 31-05-’07 13:54 · Reageer op Caupo

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Haha, benieuwd hoe dat heeft geklonken. Niet alle gemeentes zijn gewend aan de wat modernere ritmes en melodieën van Psalmen voor Nu. Maarreh… zeiden ze van de discipelen op de eerste Pinksterdag ook niet dat ze teveel zoete wijn hadden gehad? ;-) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 31-05-’07 20:30 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Caupo
In reactie op : Nou, beroerd, niet bezopen dus ;). En geen grappen over mijn naam! :) Caupo (URL) · 01-06-’07 12:12 · Reageer op Caupo

gravatar for <span class='registered'>Caupo</span>
In reactie op : Ik heb ook eens verder gekeken dan mijn glas leeg was :) En op één van je linken de teksten gelezen van twee psalmen. Wat dat betreft: ik ben nog iemand die houd van dichtwerk dat rijmt. Dichtwerk dat niet rijmt noem ik gewoon proza. Waarschijnlijk mag dat niet, en is het volgens morderne standaarden gewoon poëzie, maar dan vind ik datzelfde dichtwerk gewoon (om het met een Herman-den-Blijker-woord aan te duiden) ruk.

BTW: Ik bedoel hierboven uitsluitend het poëtische karakter van de teksten. Inhoudelijk zijn ze erg mooi, maar dat is natuurlijk te verwachten met zo’n onderliggend boek :)

Caupo (URL) · 01-06-’07 14:01 · Reageer op CaupoVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!