Hosting probleempjes

Donderdag 14 Juni 2007 om 09:16

Het afgelopen jaar werd KolesQueeste (en een kudde andere sites die op dezelfde server draaien) umsonst gehost in het testlab van @home. Daar gaat een einde aan komen: mijn arbeidsrelatie met @home is alweer ruim een half jaar voorbij, dus ik kan alleen maar dankbaar zijn dat m'n oude werkgever de status quo tot nu toe heeft laten bestaan. Bovendien heeft de machine last van wat fysieke kuren, die voor instabiliteit zorgen. De komende tijd zult u derhalve met enige regelmaat geconfronteerd kunnen worden met irrationeel gedrag van deze site. Uw hoofdredacteur blijft daarentegen koersvast en voorspelbaar als altijd. En, bij Jove, spoedig zal de techniek weer in het gareel zijn gedwongen. Dispereert niet, alles sal reg kom!

Hiervoor: "Google en privacy - the story continues" | Hierna: "Storyboard" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!