Tot heerlijkheid bevorderd

Maandag 25 Juni 2007 om 19:43

Luitenant-kolonel Alida Margaretha Bosshardt, bekend en geliefd als Majoor Bosshardt is vandaag overleden. Een grote vrouw, klein van stuk maar met een groot hart op de juiste plaats.

Tekenend voor haar positie: zelfs een deel van de GeenStijl achterhoede realiseert zich - ondanks het volstrekt respectloze 'artikeltje' van de redactie - wat voor een prachtig mens naar haar Schepper is teruggekeerd.


Hiervoor: "Dear Miriam..." | Hierna: "CIA geheimen" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for Annette

Ik heb haar, vanuit mijn Leger des Heils periode, persoonlijk gekend en ik weet zeker, dat ze nu met open armen ontvangen is!

Annette ( E-mail ) · 26-06-’07 15:59 · Reageer op Annette

gravatar for Mutti

Ik ben er eerlijk gezegd van geschrokken. Nee, niet van het overlijden van de Majoor, maar wel van de reacties op GS. Nooit geweten dat er zoveel onnozele, a-sociale, kwetsende en domme mensen in ons land zijn…
Het zegt, denk ik, heel veel over het niveau van GS.

Mutti (URL) · 26-06-’07 18:26 · Reageer op Mutti

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Ik was aangenaam getroffen door het gegeven dat er – naast de door jou genoemde vuiligheid – relatief veel ‘normale’ reacties waren! Daarbij twee kanttekeningen. Ten eerste denk ik dat het niet zozeer iets zegt over het niveau van GeenStijl, maar over de staat van ons land. GeenStijl doet niet veel meer dan deze bagger boven water halen (al ben ik wel met je eens dat de wijze waaróp ze dat doen ons land niet verder helpt, integendeel). En meteen een nuancering daarbij: “Normaal mens + anonimiteit + podium = knettergek” (zie dit artikel van Henk Blanken en de reacties daarop) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 27-06-’07 05:44 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti
In reactie op : Misschien dat het komt dat je het meer gewend bent, deze vuiligheid? Ik was er wel door geschokt. En als dit de staat van ons land is ziet het er nog beroerder uit dan ik dacht. Valt me trouwens ook meer en meer op in reacties op online-krantenartikelen, hoe grof en kwetsend mensen reageren. Ik zou als redactie al zulke pulp meteen verwijderen. En vooral het toestaan van schuilnamen niet langer toestaan. Wedden dat er gauw een einde aan komt? ‘k Vind trouwens elke reactie onder een andere naam dan je eigen naam op z’n minst een beetje vreemd… Mutti (URL) · 28-06-’07 18:45 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!