VakantieBijbelFeest 2007

Donderdag 25 Oktober 2007 om 22:56

Reken Maar! was het thema van het vakantiebijbelfeest dit jaar, en reken maar dat we hebben genoten. Drie dagen spatte het plezier eraf, drie dagen vol muziek, creativiteit, prachtige verhalen, blije kinderen en enthousiaste medewerkers. Joëlle nam de zangleiding voor haar rekening, Rineke de catering, Ilia maakte de website en speelde djembé, Marina was hoffotograaf en leiding bij de vogels en ondergetekende verzorgde de dagleiding. En Jochum? Die genoot zo mogelijk nog het meest!


Hiervoor: "Herfstbos" | Hierna: "Morgen vroeg licht!" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for Marina

Wat grappig! Afgelopen week wilde ik je een foto sturen. Ik dacht: Voor als ‘ie vast wat op zijn weblog wil zetten. Uiteindelijk was de gallery al klaar, dus ik dacht: hij kiest maar lekker zelf. Ik had deze klaarstaan.;-)

Marina (URL) · 26-10-’07 19:20 · Reageer op Marina

gravatar for Kobus

Prachtig! Net als jullie hebben wij dit ook, alleen ‘s zomers en bij ons heet het Vakantie Bijbel School. Elk jaar is het weer een terugkomend feest om die kleine koters op te vangen en ze met een groot enthousiast team ze laten zien wat Jezus betekent in je leven… Prachtig!

Excuus voor de dubbelpost…

Kobus ( E-mail ) (URL) · 26-10-’07 21:50 · Reageer op KobusVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!