Simply Red - SR showcase

Zondag 18 November 2007 om 20:09

Een wat?! Een Sky Radio Showcase. Dat is een ieniemini-gelegenheidsconcert in een besloten omgeving, waar een select clubje luisteraars van Sky Radio de kans krijgt hun idolen van héél dichtbij te zien. Die idolen, dat waren in dit geval de roodharige vocalist Mick Hucknall, gitarist Kenji Suzuki en toestenist Dave Clayton. En die besloten omgeving, dat was vandaag de roemruchte Wisseloord studio 1 waar Mick Jagger, Simple Minds, The Police, U2 en vele muzikale grootheden met hen kind aan huis zijn. Vijftig gelukkige prijswinnaars ploften daar neer op groene fatboys, begeleid door een handvol Sky Radio medewerkers. Plus miss-multimedia Marina (voor de videoproductie van een 'making of') en ondergetekende voor de projectleiding van de concertregistratie die voor ons werd verzorgd door CrossMedia Ventures. De beelden van drie remote HD cams en een schoudercam werden voorzien van het crispy geluid uit de tafel van engineer Tijmen Zinkhaan. De CD ligt hier in de speler en gelooft u mij, het resultaat mag er zijn!

Helaas verhinderen contractuele voetangels en juridische klemmen dat ik u nu al iets kan laten horen van de prachtige set die Simply Red neerzette ('The World And You Tonight', 'For Your Babies', een unieke versie met dobro-gitaar van 'Good Times Have Done Me Wrong' en een weergaloos mooie 'Debri') maar dat materiaal zal de komende tijd opduiken op de website van Sky Radio. Stay tuned!


Hiervoor: "Psalm 131" | Hierna: "Raymond Crowe - schaduwspel" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for gwenda

Ik was er helaas niet bij, maar ik vind ze echt geweldig, ik weet nu al dat ze dat toen ook waren, ook bij life and cooking.. Geweldige band gewoon!!

gwenda ( E-mail ) · 20-11-’07 13:55 · Reageer op gwendaVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!