Modeltekenen

Zondag 02 December 2007 om 22:08

Eerder liet ik u al een glimp zien van mijn huidige donderdag- avondbesteding, een cursus modeltekenen bij Anne Maréchal. Wie benieuwd is naar de vorderingen kan hier even meekijken. Opmerking: NSFW (wat zoveel wil zeggen als dat uw werkgever het wellicht waardeert als u dat thuis doet).

Hiervoor: "Expositie 'Gezichten van Christus'" | Hierna: "Tegelspreukmaker" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Volgens mij zijn er heel veel ergere dingen waar je de pc van je baas niet mee moet vervuilen… :-)
En voor wat betreft je tekeningen: ‘k wist al dat je het kon!! :-D

Mutti (URL) · 04-12-’07 11:13 · Reageer op Mutti

gravatar for Ad

wil je even contact opnemen via mijn gsm edit: verwijderd omdat ik graag eens naakt wil poseren ik doe dit als hobby en afstand speelt geen rol ik ben ad een man van 59 jaar

Ad · 04-02-’09 22:54 · Reageer op Ad

gravatar for Gert Jan

Beste Ad, ik heb je achternaam en GSM verwijderd omdat ik er geen gebruik van zal maken – maar anderen er wel misbruik van kunnen maken. Privégegevens en publicatie op Internet blijft een tricky combinatie.

Persoonlijk kom ik al geruime tijd niet meer toe aan modeltekenen en ik zie dat binnen afzienbare tijd niet veranderen. Mijn advies is contact op te nemen met Anne (zie het linkje hierboven voor haar contactgegevens): zij kan je wellicht verder helpen om kunstenaars te vinden waarvoor je kunt poseren.

Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 04-02-’09 23:04 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!