Zie de maan tuurt door de (dennen)boom

Zondag 16 December 2007 om 17:55

Zondagmiddag en zon, dat vraagt om 'even uitwaaien'. En waar kun je dat het beste doen in onze contreien? In de Lange Duinen bij Soestduinen. Omdat Joëlle, Kobus, Jochum én Colder mee gingen werd de Volvo weer eens uit de mottenballen gehaald. De accu was minder blij met het gegeven dat hij in deze temperaturen zo lang stil had gestaan, dus was een stroominfuus van de Ford nodig om 'm weer tot leven te wekken. Tegen de tijd dat we konden vertrekken waren onze schaduwen dan ook al een stuk langer dan wijzelf.

Nog voor we het stuifduin (vanwege de vorst weinig stuif maar nog steeds veel duin) bereikten schopte Jochum met de bal z'n laars weg. Zus Joëlle hielp 'm verder richting de klimbomen, waar al snel bleek dat Kobus uit hetzelfde klimhout is gesneden als Joëlle.


(klik groot)

Maar liefst drie Fuji S6500fd's werden meegesleept naar de Lange Duinen. Colder poseerde gewillig voor de camera's van Kobus en Joëlle, die op hun beurt weer door mij werden vastgelegd.Het voordeel van drie camera's is natuurlijk dat de bijbehorende fotografen vanuit verschillende gezichtspunten fotograferen. En dat geeft u dan weer een leuk inzicht in wat die fotografen op dat moment het meest boeide. Voor meer vertier verwijs ik u daarom graag naar de posts van Kobus (foto's) en Joëlle (tenminste, zodra die luie donder d'r logje af heeft ;) )!

Update, zo tegen 19:00 uur: tsjonge, er staan al 6 foto's op Joëlle's Flickr photostream! Poeh hee...


Hiervoor: "Zie de maan tuurt door de (kerst)boom" | Hierna: "Vreeswijk bij kaarslicht 2007" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Joëlle

Naja zég!!! Omi, zeg d’r eens wat van! ;-)

In tegenstelling tot jou (48 foto’s!) had ik er 16. Ik plaats bijna 50% van mijn foto’s, jij komt niet verder dan 15-20%. Maar met statistiekjes smijten heeft geen zin, want ik hoor gedreig over mijn verjaardagscadeau… Laat ik dan maar weer nederig toegeven dat ik heel sociaal ben en niet direct achter de computer kruip om uitgebreid te editten en loggen, maar daar mee wacht tot een geschikter moment… (angel)

Hou evengoed wél van jou, allerliefste pappa-lief… ;-)

Joëlle (URL) · 16-12-’07 18:45 · Reageer op JoëlleVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!