Colders nieuwe thuis

Zondag 13 Januari 2008 om 17:04

Binnen een uur nadat ik een advertentie op Marktplaats had gezet om een nieuw baasje te vinden voor Colder lag er een mailtje in de bus van Suzan. En even later nog een, en weer wat later nóg een. Suzan en haar zoonje Mike zochten een kameraad voor hun hond Iwan, een kruising tussen een Border Collie en een Groenendaeler. De volgende dagen hebben we telefonisch en via MSN uitgebreid gesproken. Suzan leek me een uitstekende, ervaren bazin, die Colder niet alleen de liefde en aandacht kan geven die hij verdient, maar óók de consequente leiding die hij nodig heeft.

Vanmiddag brachten we 'm naar haar toe. De kennismaking verliep soepel. Colder vond al snel z'n draai, kan goed met Iwan overweg én liet zich meteen gezeggen door Suzan. Suzan is een hartelijke vrouw, haar zoontje Mike een leuke knul en beiden zien ze Colder helemaal zitten. Alle ingrediënten voor een geslaagde adoptie waren er en we hebben Colder met een gerust hart bij haar achtergelaten.

Alleen ons huis, dat is opeens koud en leeg.


Hiervoor: "Jaaroverzicht Internetrecht" | Hierna: "Universeel" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Annette

Lieve Gert Jan, we vinden het heel erg dat jij en de kinderen Colder moet missen. We zijn wel heel blij dat je een goed tehuis voor hem gevonden hebt. Ga je nog wat contact met Suzan houden over Colder? We hoop maar dat het allemaal goed gaat en dat het verdriet en gemis straks minder wordt.
Sterkte en een knuffel van,
Jochum en Annette

Annette ( E-mail ) · 13-01-’08 20:01 · Reageer op Annette

gravatar for Annelies

Ik kan me voorstellen dat je nu een leeg plekje in je hart en huis hebt.
Woont Suzan ver bij jullie uit de buurt?
Een hele dikke knuffel,
Mark-Jörg, Roan, Lenci, Nika en Annelies

Annelies ( E-mail ) · 13-01-’08 20:45 · Reageer op Annelies

gravatar for Marina

Lieve Gert Jan,
wat fijn dat het meteen zo klikte met Suzan. Voor Colder is dat geweldig en daar ben ik blij om, maar voor jou is dat natuurlijk maar een hele schrale troost. Je weet allang hoe ongelofelijk verdrietig ik het voor je vind, dus er rest me weinig anders dan je een hele dikke knuffel te geven…
knuffel, Marina

Marina (URL) · 13-01-’08 20:47 · Reageer op Marina

gravatar for Mutti

We hebben het er telefonisch al over gehad… Moest er de hele avond aan denken. En als ik dan Famke en Droefke zie, snap ik wat dit voor je moet betekenen. ‘k Hoop dat het een goede beslissing is geweest. En vooral dat het rust en vooruitgang in ‘t gezin gaat geven.

Mutti (URL) · 14-01-’08 00:56 · Reageer op Mutti

gravatar for Annette

Lieve Gert Jan, heb je nog contact gehad met de nieuwe baas van Colder? Hoe gaat het nu met hem? En hoe is het nu met jou, al een beetje gewend zonder Colder?
Lieve groet,
Annette

Annette ( E-mail ) · 12-02-’08 08:07 · Reageer op Annette

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Colder heeft een uitstekend nieuw thuis gevonden! Maar niet bij Suzan. Ook bij Patricia en Freek, waar hij daarna naar toe mocht, ging het helaas niet goed: ze hebben in tranen weer afscheid van ‘m moeten nemen. Al met al een tamelijk dramatisch verhaal… daar komt beslist nog een post over. Maar ik geef je alvast de ontknoping: bij Mariska en Edwin heeft Colder nu een plek gevonden waar hij past. Een gezin met kinderen, twee paarden, twee katten en Donna, een herder-teefje. Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 12-02-’08 10:42 · Reageer op Gert Jan

gravatar for patricia
In reactie op : hallo lieve gertjan we denken zeer zeker nog aan die lieve colder wwe hebben nog geen andere hond dat doet ons nog te veel verdriet wij zijn zo blij dat hij zo goed huis heeft gevonden dat is echt wat die lieve schat verdient zeer zeker waar veel liefs patricia en freek patricia ( E-mail ) · 06-03-’08 13:55 · Reageer op patriciaVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!