YouTube HQ

Zondag 27 Juli 2008 om 07:28

Alleen boeiend voor wie wel eens YouTube filmpjes embedt: sinds kort kun je, mits het origineel goed genoeg is, filmpjes bij YouTube in hogere kwaliteit bekijken. Wil je zo'n filmpje in die hogere kwaliteit embedden, voeg dan aan beide sourcedeclaraties in de embedcode de volgende parameters toe: &ap=%2526fmt%3D18. Na de break tweemaal hetzelfde filmpje, eenmaal met en eenmaal zonder die toevoeging. Het verschil is evident.
Het verschil: het bovenste filmpje is de code zoals die door YouTube wordt aangeleverd, met als movie value en embed source http://www.youtube.com/v/HXC4Qi51XEw&hl=en&fs=1, bij de onderste heb ik daar &ap=%2526fmt%3D18 aan toegevoegd waardoor de totale string http://www.youtube.com/v/HXC4Qi51XEw&hl=en&fs=1&ap=%2526fmt%3D18 is geworden. Deze zelfde truuk heb ik ook toegepast bij Basjes demo van Cowbell Plus: vergelijk de versie op KQ maar eens met de versie op de Cowbell Plus productpagina.


Hiervoor: "Just another day at the office" | Hierna: "Evenveel regen als zon" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , , ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!