Nick

Zaterdag 16 Augustus 2008 om 18:06


Dit is Nick. Nick is een die-hard ToyVoyager.

ToyVoyagers zijn (zoals de naam al doet vermoeden) reizende speeltjes met een 'tag'.

Travelbugs, zouden geocachers zeggen. Alleen reist een Travelbug via geocaches en vinden ToyVoyagers andere manieren van transport: bijvoorbeeld via pakketpost, of door mee te liften met iemand die de goede kant op gaat.

Via een website zijn de avonturen te volgen voor de fans. Onhandig daarbij is dat de postings in chronologische volgorde worden geplaatst, waardoor je steeds moet doorklikken naar de meest recente bijdragen.

ToyVoyager Nick, die sterke gelijkenis vertoont met Santa Claus, trekt nu op met Marina (uiteraard, via wie anders zou ik in aanraking komen met zulke leuke projecten?) en hij mocht haar ondermeer helpen postcrossing kaarten te posten. Volg zijn belevenissen op Nick's pagina!

Over Postcrossing gesproken: da's leuk, leuker dan ik vooraf had gedacht. Je krijgt post uit alle windstreken van de aardkloot, soms met hele leuke of lieve berichtjes. En op mijn beurt schrijf ik kaartjes naar een 4-jarig kereltje uit Brazilië wiens moeder hem op deze manier Engels wil leren, een studente antropologie uit China, een organist uit Zwitserland, een oude geocache-vriendin met wie we via postcrossing weer in contact kwamen... Kortom, Marina heeft goeie ideeën. Misschien moeten we Nick ook maar eens uitnodigen :)


Hiervoor: "Stemcomputer" | Hierna: "Xnoizz Flevo Festival" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: , ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Snik! Wordt er zomaar even een oude wond opengereten! Waar o waar is mijn Travelbug toch gebleven?
http://purplepoetry.kole.info/ ‘t Begon zo leuk…

Mutti (URL) · 16-08-’08 20:17 · Reageer op Mutti

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Tsja, ik heb vorige week ook naar aanleiding van Nick aan Marina die PurplePoetry webpagina laten zien. Zo’n idee is toch kwetsbaar: als er iemand tussen zit die ‘m weggooit of kwijtraakt, of de tag raakt los, dan houdt het opeens op. Vaak gaat het goed – maar het blijft een risico. Misschien een ToyVoyager loslaten ter compensatie? Dan geef je die als opdracht mee dat hij volksliedjes moet verzamelen, of weer gedichten. Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 16-08-’08 22:08 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti
In reactie op : Nee, dank je! Ik wil niet nog een keer een dode mus!!:,-( Mutti (URL) · 16-08-’08 22:55 · Reageer op Mutti

gravatar for Marina

Dat is dus het voordeel van deze manier boven geocaching. Je laat ‘m niet zomaar achter, dus ben je niet afhankelijk van de tag, enz.
Overigens ben ik me nu aan het verdiepen in travelling notebooks. (a)

Marina (URL) · 17-08-’08 20:19 · Reageer op MarinaVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!