Jeroen van der Boom Showcase @ Work

Zaterdag 30 Augustus 2008 om 20:13

Eén van de leukste events van Sky Radio zijn de showcases @ work, waarbij een bekende artiest komt optreden voor jou en je collega's. Vrijdagmiddag vielen de dames van het L'Oreal Opleidingencentrum in Weesp met de bevallige neusjes in de boter (toegegeven, er waren ook enkele heren, maar die waren op de vingers van één hand te tellen). Zij hadden zich opgegeven voor de showcase, bij de luistercontrole bleek de radio ook werkelijk op Sky Radio 101 FM te staan en - het allerbelangrijkste - ze werden uit de champagnekoeler getrokken en wonnen daarmee de showcase. Dat betekende in dit geval een gezellig intiem optreden van Jeroen van der Boom tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Jeroen is niet alleen een hele plezierige, relaxte kerel, maar ook een uiterst professionele artiest. Zijn muziekstijl zul je niet snel in mijn collectie aantreffen, maar ik heb bewondering voor de manier waarop hij - ondanks een keelonsteking - tot de bodem ging om de dames van L'Oreal een onvergetelijk miniconcert te bezorgen. Om de stroomvoorziening voor geluid en licht te waarborgen moest de airco uit, waardoor de temperaturen in no time (mede dankzij de kleine ruimte vol swingende mensen en de schijnwerpers) tot tropische waarden steeg. Jeroen werkte zich in het zweet, de dames genoten des te meer. En hoe vaak krijg je als schoonheidsconsulente nu de kans om je favoriete artiest met gezuiverd water te benevelen en 'm weer droog te deppen? Om u een beetje een indruk te geven vindt u hieronder een paar foto's en een kort videofragmentje.


De keycords voor de genodigden liggen klaar


Sky Radio marketingmanager Daniëlle 'introduceert' Jeroen


Jeroen van der Boom


Jeroen van der Boom


Nog even naborrelen

Hiervoor: "Trappenhuis" | Hierna: "Proeverij De Pronckheer" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for Marina

Heel tof, die foto van Jeroen achter de piano.

Marina (URL) · 30-08-’08 23:35 · Reageer op MarinaVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!