Interactieven

Donderdag 23 Oktober 2008 om 23:03

v.l.n.r. Jacco, Marina, Jan-Willem, Bas, Tom, Maaike, Charley, Jurgen en (op eerbiedige afstand) Patrick.

Vandaag kwam het er eindelijk van - alle collegae tegelijkertijd in huis, iedereen ging mee wandelen én het was mooi weer (die laatste twee hebben ongetwijfeld met elkaar te maken). De perfecte kans om een lang in stilte gekoesterde wens van Marina in vervulling te laten gaan: een groepsfoto, nog net op de valreep voor ze aan een nieuwe uitdaging begint bij BOL.com. Van links naar rechts ziet u al m'n collega's van de afdeling Interactive: Jacco, Marina, Jan-Willem, Bas, Tom, Maaike, Charley, Jurgen en (op eerbiedige afstand) Patrick. A peculiar bunch, maar gelooft u me, het zijn heerlijke mensen, stuk voor stuk.


Hiervoor: "Fur Real" | Hierna: "Een uurtje extra slaap" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for lijn

Zo blijf je zelf mooi buiten schot GJ :P

(zwaait even naar de collega’s)

lijn (URL) · 24-10-’08 18:25 · Reageer op lijn

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Ssst! ;-) Fotocamera’s en ik zijn helemaal gek op elkaar, zolang ik maar aan de goeie kant van de lens blijf staan. Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 24-10-’08 19:17 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Mutti
In reactie op : Die streep was natuurlijk weer niet de bedoeling! Is de schuld van Pivot! Mutti ( E-mail ) (URL) · 02-11-’08 14:09 · Reageer op Mutti

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Die streep, dat krijg je als je tekst tussen twee streepjes zet. En als je in één regel twéé emoticons zet, zitten daar dus twee streepjes in. De truc is heel simpel, gewoon geen twee emoticons in één regel – of desnoods even een ‘enter’ ertussen, zodat de tweede emoticon op de volgende regel komt. En wat de foto betreft: je weet toch wel hoe ik eruitzie? Denk je dat erbij, klaar. Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 02-11-’08 14:22 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!