Obama: "Yes, we can."

Woensdag 05 November 2008 om 07:03

bron; CNN

In absolute stemmen een gezonde overwinning, in kiesmannen een verpletterende zege. Het blijven rare jongens, die Amerikanen. Ik hoop en bid dat de charmante, onverstoorbare, weloverwogen, eloquente man die ik vannacht de race om het Witte Huis heb zien winnen zijn volk - en, in het verlengde daarvan, de wereld - de broodnodige rust en stabiliteit zal brengen. De man is niet te benijden. Na de break tweemaal Yes, we can: de muziekvideo en de acceptance speech van Barack Obama in Chicago.

Hiervoor: "Psalm 23, de eerste stapjes" | Hierna: "Rattenvanger van Hamelen" | Naar de voorpagina | E-mail GJ

Reisgenoten

gravatar for Kobus in law

Zoals verwacht… Ik heb niet eens de moeite genomen er voor op te blijven…
Nu nog hopen dat de rest van de wereld goed bij haar bolle verstand is en de nieuwe president niet afknallen… Slechts één ‘nigga hater’ is genoeg.

Kobus in law ( E-mail ) (URL) · 05-11-’08 12:08 · Reageer op Kobus in law

gravatar for Gert Jan
In reactie op : True, true. De tien voet hoge kogelvrije glasschermen die je links en rechts naast de speechende Obama ziet staan zijn een eerste teken van de maatregelen die ze nemen om te voorkomen dat zo’n gek z’n kans grijpt. Over die speech gesproken – dat moet spekkie voor jouw bekkie zijn, als communicatieman. Lang geleden dat ik zo’n zorgvuldig volgens de regels van de retoriek opgebouwde en goed gebrachte toespraak heb gehoord van een Amerikaanse president :) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 05-11-’08 12:14 · Reageer op Gert Jan

gravatar for terp

Het was een hele klus een totaal 9 uur durende live uitzending maken.
Technisch is het allemaal goed gegaan, zat er de gehele nacht dus boven op!

terp ( E-mail ) · 05-11-’08 18:27 · Reageer op terp

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Well done! We hebben de uitzending half slapend, half wakend meegemaakt, ik had me niet gerealiseerd dat jij achter de knoppen zat. Wanneer ga je twitteren, zodat ik dat soort dingen óók weet? ;-) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 06-11-’08 00:30 · Reageer op Gert JanVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!