Clipping

Woensdag 31 December 2008 om 07:19

U hebt gelijk, deze video slaat nergens op. Maar dat is het risico als u in m'n persoonlijke speeltuin komt grasduinen - dan kan er zomaar een clipje staan dat nergens op slaat. Maar dat er tóch staat. Zomaar een stukje uit m'n leven geknipt en hier geplakt.

Omdat ik geniet van een zoon die zich in een razend tempo ontwikkelt tot designer en die de wereld opeens met heel andere ogen bekijkt. Omdat onze conversaties opeens over heel andere dingen gaan, want net als ooit Joëlle is hij nu ook collega en lopen onze passies voor een deel parallel.

En natuurlijk omdat ik even wilde spelen met m'n spiksplinternieuwe Panasonic LX-3 cameraatje. Een onooglijk dingetje in retro-design, maar als ik u zeg dat hij over een aspherische Leica DC Vario-Summicron 2.0 24mm groothoek beschikt snapt tenminste een deel van de lezers waarom ik 'm nodig had. En als ik erbij vertel dat hij, jaszak-klein als hij is, in Full-HD filmt, snapt een ander deel van de lezers dat óók.

Ik ben, kortom, blij. Blij met m'n kind dat rap groot wordt, en blij als een kind met m'n nieuwe speeltje dat lekker klein is en blijft. Daarmee slaat dit postje nog steeds nergens op, maar ach - daarvoor had ik u al gewaarschuwd, toch?


Hiervoor: "Rondje Bredevoort" | Hierna: "Oudejaarsavond" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Reisgenoten

gravatar for Kobus

Ik versta dr geen klap van… Wat is er precies ‘auw’ en lui? :-S

Kobus ( E-mail ) · 31-12-’08 09:07 · Reageer op Kobus

gravatar for Gert Jan
In reactie op : Dat je dat niet ziet!? :-p Een photoshopnerd met een kritisch oog (lees: Ilia) valt op dat het clipping mask elliptisch is en scheef zit, waardoor het perspectief niet meer lijkt te kloppen en het labeltje deels door het kettinkje heen gaat. Slordig en lui. Auw. Kansloos. Maar gelukkig ziet verder niemand het ;-) Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 31-12-’08 09:16 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Kobus

Ow dat… Ach… Pandora heeft waarschijnlijk ouderwets lak aan de enkele ‘kritische (eerstejaars) designer’ die voorbij komt wandelen. Wat ik kwalijker vind is dat hun website pandorasite.nl (de enige echte Pandora site) is. Als er iemand geïnteresseerd is, maar slechts vluchtig de poster ziet, is de eerste site die hij thuis bezoekt pandora.nl; een niet bestaande site. Gemiste kans dus. Als ze dat wat beter geregeld hadden en het geld wat ze bespaard hebben met hun ‘luiheid’ op designgebied besteed hadden aan het opkopen van dit domein (eigendom van Safenet, SIDN levert zowel adresgegevens als een aantal telefoonnummers.)

Kobus ( E-mail ) · 31-12-’08 12:02 · Reageer op Kobus

gravatar for Rineke

Nou, als hij zijn bril weer eens op doet ziet hij nog veel meer, denk ik, want dan wordt zijn cilinderafwijking weer gecorrigeerd! Maar ja…

Rineke · 31-12-’08 15:37 · Reageer op Rineke

gravatar for ilia

hmmm..

ik ben gewoon cool. (h)

ilia · 31-12-’08 20:01 · Reageer op ilia

gravatar for Lars

Hm, ik surf me suf, maar ik kan geen prijsinfo of productbestelpagina vinden voor de Panasonic. Mooi beeld! Ik zoek nog een simpel cameraatje voor video’s…

Dus, waar trof u zulks?!

[Nog even gauw ‘Goed 2009’ gewenst!]

Lars (URL) · 05-01-’09 16:21 · Reageer op Lars · Lees de reactie van Gert Jan

gravatar for Lars

D’oh. E-mail adres hoefde niet, per se? O webmeester, kunt u die even trimmen voor me? (edit GJ: Tot uw dienst, waarde reisgenoot!)

Lars · 05-01-’09 16:22 · Reageer op Lars

gravatar for Gert Jan
In reactie op Lars: Ik heb ‘m hier gehaald , maar dat is omdat ik daar vaker spulletjes vandaan haal. Betaalbaar en voor mij goed te bereizen. Via Tweakers zijn er alternatieven te vinden. De leverbaarheid is momenteel een probleempje, ben ik bang… Gert Jan ( E-mail ) (URL) · 05-01-’09 16:43 · Reageer op Gert Jan

gravatar for Lars

Dank voor de trim en de doorverwijzingen! Ik ga eens even de interwebs op :)

Lars (URL) · 10-01-’09 12:07 · Reageer op Lars

gravatar for Niet

ik heb nog een zoon van 19 in de aanbieding zou ook zo graag designer willen worden…………….loop een beetje vast

Niet · 17-02-’09 12:13 · Reageer op NietVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!