Toon mij de inhoud van uw zakken...

Dinsdag 13 Januari 2009 om 22:23

2009-01/mp_fyp_if_the_contents_of_your_pockets_tell_who_you_are_than_this_is_me.jpg

... en ik zal u zeggen wie u bent.

Het idee achter faceyourpockets.com is even simpel als leuk: leeg de zakken van je broek, jas of tas, arrangeer de inhoud op de glasplaat van een scanner, leg je hoofd erbij en scan.

Marina (uweetwel, van die onweerstaanbaar knuffelige Furry Frames), wiens blogpost de aanleiding voor deze (voor mijn doen) exorbitante uitspatting van exhibitionisme is, koos voor de inhoud van haar tas. In haar geval was dat zonder meer een heel goed idee, maar in mijn rugzak zit zóveel dat de glasplaat onder het gewicht zou bezwijken. Dat geeft veel en overbodige rommel, en daar heb ik het niet zo op. Mijn bureau ligt al vol met veel en overbodige rommel en dat is wel mooi genoeg.

Bovendien zou ik geheid vragen krijgen over de berendoder met bloedgeul, de gereedschapsset, de verzameling kabels-en-adapters-die-je-nooit-nodig-hebt-tenzij-je-ze-niet-bij-je-hebt, twee kompassen, een verbanddoos klasse A en zo nog een dozijn andere attributen die naar mijn vaste overtuiging tot een standaard 'urban jungle' uitrusting behoren maar die bij argeloze beschouwers steeds weer een verbazingwekkend hoge wenkbrauwfrons-potentie blijken te hebben. En wenkbrauwen fronsen doen we met z'n allen de laatste tijd al veel teveel - dus blijft die tas wijselijk gesloten.

Mijn broekzakken zijn eigenlijk altijd leeg. Dus bleven mijn jaszakken over. Ergo: dit ben ik, zo ongeveer dan, he.

En uw zakken? Wat zit daar zoal in?


Hiervoor: "Zonsondergang over Middelwaard" | Hierna: "Omdat het nog zo lang duurt voor het zomer is..." | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags:

Reisgenoten

gravatar for Annelies

Aan mijn broekzakken heb je weinig. Daar zit alleen m’n mobieltje in.
Een scan van de inhoud van mijn jaszakken zal ik je besparen, maar daar vind je gebruikte zakdoekjes met opgedroogd kindersnot, fietssleutels, gebruikte snoeppapiertjes, boodschappenlijstjes en handschoenen :-)

3x raden wat mijn dagelijkse bezigheid is ;-)

Annelies ( E-mail ) · 14-01-’09 09:15 · Reageer op Annelies

gravatar for Jan Wolsheimer

Haha, prachtig idee. Wel een beetje enge foto’s via de scanner zeg!

Jan Wolsheimer ( E-mail ) (URL) · 14-01-’09 10:22 · Reageer op Jan Wolsheimer

gravatar for Mutti

Bij mij vind je hooguit: een zakdoek of twee, een doosje tictac en soms een aansteker. In m’n zakken! Zelfs m’n mobieltje ligt meestal in de keuken. Maar ja, ik ben dan ook een ordentelijk mens. Geen idee van wie jij het hebt om zoveel rotzooi met je mee te slepen. In ieder geval: niet van mij en al evenmin van je vader! En nee, ook niet van de melkboer! :-p

Mutti (URL) · 14-01-’09 13:59 · Reageer op Mutti

gravatar for Joëlle

Ha, dit wou ik ook al doen! Moet toch maar eens opschieten. De vraag is alleen, welke tas pak ik?

Joëlle (URL) · 14-01-’09 21:40 · Reageer op Joëlle

gravatar for Joëlle

Ow, is dit trouwens de scanner bij Sky? :D

Joëlle (URL) · 14-01-’09 21:42 · Reageer op Joëlle

gravatar for Dave

Gaah! Er zit een lijk in je jaszak!

Dave ( E-mail ) (URL) · 14-01-’09 21:46 · Reageer op Dave

gravatar for Rutger

Laat mijn scanner nou net dood zijn. :-(

Rutger (URL) · 18-01-’09 12:58 · Reageer op RutgerVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags:

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!