Vakantiegevoel

Maandag 17 Augustus 2009 om 23:19

2009-08/vakantie_2009_189.jpg

We zijn weer thuis. Dat is, kort maar krachtig, de harde werkelijkheid.

Niet dat het thuis zo slecht is - integendeel, ik verheug me op het bijkletsen met lieve vrienden en consequent warm water uit een werkende douchekop is ook niet te versmaden. Toch is het moeilijk om de vakantie achter ons te laten.

We hebben ruim drie weken onbedaarlijk genoten. Van de rust. Van niets moeten en alles mogen. Van de prachtige natuur. Maar vooral van elkaar. Raar eigenlijk, dat je daarvoor blijkbaar eerst op vakantie moet gaan.

De eerste dagen waren we in Woold, bij Winterswijk, met Sem als logée en vriendin Mariette met haar kids Carolien, Wendy, Sanne en Robin als buren. Joëlle en Erik, Bas en Lieske kwamen bij ons voor het weekend. Arjan voegde zich bij zijn Mariette en hun kids, om na het weekend door te reizen naar het oosten. Maar toen het weekend voorbij was besloten ze spontaan samen met ons door te reizen naar het zuiden en daarmee begon een tocht door la Douce France waar we nu de bijzonder goede herinneringen van koesteren. Van de bezoekjes aan de boulangerie in de vroege ochtend en de activiteiten met de kids tot de vrolijke en goede gesprekken in de avondkoelte: het was ronduit verrukkelijk.

Nu is het natuurlijk de uitdaging dat ontzettende fijne vakantiegevoel vast te houden. Daarbij helpen de foto's! De meeste foto's die ik maakte zijn snapshots van ons reisgezelschap, plaatjes die dus eigenlijk niet op het Internet thuishoren maar in een fotoboek - dat gaan we dan ook beslist nog maken. Maar ik heb ook wat beelden geschoten van de omgeving en de natuur en een selectie daarvan heb ik op Flickr gezet, aangevuld met een paar foto's van ons en onze vrienden - da's leuk voor wie ons kent. U vindt ze hier!


Hiervoor: "Even tussendoor..." | Hierna: "Give me oil in my lamp..." | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: ,

Reisgenoten

gravatar for mariette

Het was zeker een verrukkelijke vakantie. Zeer goede en warme herinneringen, die ik zeker niet ga en wil vergeten!!!!

mariette · 19-08-’09 09:18 · Reageer op marietteVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!