Weekenddump

Zondag 11 Oktober 2009 om 15:05

Twee fotogelegenheden, deze zaterdag. Eerst togen we naar Den Helder om de verjaardag van mijn lieve vader te vieren - natuurlijk hoorde daar een snufje zeelucht bij, en dat is altijd leuk voor wat plaatjes.

's Avonds waren we VIP-gasten bij de Nederlandse Bachvereniging, die in een afgeladen Grote Kerk van Naarden het oratorium 'Saul' van Händel uitvoerde. Schitterend, in één woord. Maria Keohane zette een Michal neer waar elke David op slag smoorverliefd op zou worden, Christopher Purves' Saul was een belevenis op zich (de schizofrenie van Saul kwam luid en duidelijk over, haast angstaanjagend echt) en Brian Gallifords Witch of Endor had niet misstaan in een Disney film, inclusief slisklanken. Met een sprankelende bijrol voor het mobiele concertcarillon van Boudewijn Zwart! Wat plaatjes na de break.

Gallery


Hiervoor: "Vrije Animatie 2009" | Hierna: "Graven in m'n geheugen" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: , ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!