Wintertijd

Zaterdag 24 Oktober 2009 om 19:18

Niet vergeten: vannacht om 3 uur gaat de klok een uurtje terug. Hier in huis doen wij dat al vóór het slapengaan, zodat we een extra lange nacht kunnen maken en morgenochtend geen 'staan de klokken wel goed?'-stress hebben. Helaas is dat 'extra lange nacht' in ons geval betrekkelijk omdat we alsnog vroeg opstaan vanwege de afsluiting van het vakantiebijbelfeest, maar dat uurtje compenseert weer een beetje!

Die ietsje langere nacht is dan ook meteen het enige goede aan de terugkeer naar de wintertijd (wat in werkelijkheid de echte tijd is), want voor de rest vertrouw ik even op onze daglichtlamp om de komende week door te komen. Naar je werk gaan als de zon nog niet op is en naar huis rijden als-ie al weer onder is... Geef mij de lente maar :-)


Hiervoor: "Psalmen voor Nu / Sons of Korah" | Hierna: "Heide" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!