Jason Upton - Live in Amersfoort

Zaterdag 06 Maart 2010 om 11:29

Jason Upton en band

Op uitnodiging van Soul Survivor speelde Jason Upton gisteravond in Amersfoort, samen met zijn Goodland Band: Alfred Sergel op drums, Bryan Willard op bass en Micah Lother op tin whistle en akoustisch gitaar.

Jason is een singer/songwriter en aanbiddingsleider uit Milwaukee. Zijn muziek houdt het midden tussen progressive en indie folk. Hij is een tikkeltje onorthodox en staat kritisch tegenover de kerkelijke structuren en mores: in zijn visie gaat geloven over relaties, niet over religie. U begrijpt, als hij in het land is grijp ik de kans om van zijn muziek te genieten en van hem te leren met twee handen aan.

Parkeren bleek een drama op vrijdagavond. Uiteindelijk kon ik de auto op zo'n 700 meter van De Flint kwijt, waardoor Jason de eerste twee songs al had gespeeld toen Rineke en ik de volledig uitverkochte zaal binnenkwamen. Zo kwamen we terecht tussen de coulissen... altijd leuk als je een camera bij je hebt ;-) Video en nog wat meer plaatjes na de break!

Video

Jason's boodschap was even praktisch als diep: write every day down. God werkt onophoudelijk in je leven, Hij spreekt op ontelbare manieren tegen je. Maar in de waan van de dag gaat het aan je voorbij. Als je elke dag opschrijft, zie je na een tijdje wat God tegen je wil zeggen.

Meer plaatjes


Hiervoor: "Hocus Pocus (over homo's en communie)" | Hierna: "Psalmen voor Nu - Tivoli 2010" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: , , ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!