Songs, stories and a train

Dinsdag 02 November 2010 om 11:57

Jason Upton's nieuwe album 'Live from Dublin: Songs, stories and a train' is een pareltje. Een gewone registratie van een gewoon concert annex worshipservice, zoals Jason er zovele verzorgt over de hele wereld. Niet bedoeld om ooit uit te brengen, al was het maar vanwege de treinen die op het naastgelegen rangeerterrein heen en weer rijden en de band af en toe overstemmen. Maar tegelijk was de avond zo mooi dat Jason dit voorjaar besloot de werkopname gewoon uit te brengen. Ik heb 'm gekocht via iTunes en ik ben er blij mee!

Onderstaande track is één van de stories, over hoe zijn zoontje Samuel hem probeert te helpen. Niet alleen een grappig verhaal, op een heel onderhoudende manier verteld, maar de wending aan het eind maakte het in één klap tot een heel relevant en bevrijdend verhaal voor mijzelf. En dat is nu wat ik zo leuk vind aan Jason Upton: de directe toepasbaarheid, het haarscherpe spiegelbeeld dat hij me voorhoudt, op zijn eigen, milde manier.

Download ihelpyoudaddy.mp3.

"ihelpyoudaddy" speelt.


Hiervoor: "Zonheuvel" | Hierna: "William de Blaise" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!