Vreeswijk bij kaarslicht 2010

Woensdag 15 December 2010 om 22:22

2010-12/vreeswijk-bij-kaarslicht-2010.jpg

Vanavond, 15 december, zong Jochum tijdens Vreeswijk bij kaarslicht 2010 voor het eerst in het kerstkoor van meester Ton, in de voetsporen van zijn grote zus. Een wending die we vorig jaar niet hadden zien aankomen: sindsdien heeft hij echter het zingen ontdekt en is hij van 'brommer' omgeturnd tot veelbelovend zanger in de dop.

Vreeswijk bij kaarslicht was verder als vanouds (2004, 2007, 2009) feeëriek, zij het met wat commerciëlere accenten - en een icesculpter. Plaatjes na de break!

Gallery


Hiervoor: "Ilse DeLange majesteitelijk in De Vorstin" | Hierna: "Weekend in foto's" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: , ,

Reisgenoten

gravatar for Mutti

Het ziet er, net als altijd, weer prachtig uit. Eerlijk is eerlijk, ik geniet er toch wel van, van al die kerstverlichting. Al is het soms wel een beetje veel en kitscherig. Dan denk ik maar: ‘t is goed bedoeld.:-)

Mutti (URL) · 16-12-’10 01:12 · Reageer op MuttiVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: , ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!