Weekend in foto's

Zondag 19 December 2010 om 21:44

Hoe vol kan een weekend zijn...

Vrijdags doorgewerkt tot de file's in beweging raakten en 's nachts een nieuwe Android app gereleased voor mijn werkgever.

Zaterdagochtend weer gewerkt, 's middags in de sneeuw gespeeld met Jochum en wat boodschapjes gedaan, 's avonds in Ede genoten van Joëlle die met The Choir Company en Big Band The Convocation de lichtjes uit de boom zongen en speelden, 's nachts Ilia opgepikt die was gestrand in het OV.

Zondagmorgen viering in Rijnwaarde gevolgd door de generale repetitie voor Candlelight Christmas, daarna de sneeuw in met onze lieve vrienden A en M en hun kids, samen eten, daarna taxirijden, masseren... en ondertussen ook nog fotograferen. En van dat laatste kunt u een graantje meepikken, na de break.

Ik ga nog even onderuit en daarna proberen vannacht meer slaapuren te maken dan vrijdag- en zaterdagnacht bij elkaar. Als ik rond middernacht m'n bed in duik moet dat lukken! ;-)

Gelukkig hebben we de foto's nog...


Hiervoor: "Vreeswijk bij kaarslicht 2010" | Hierna: "Hoogwater (Rijn bij Wageningen)" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

Gebruikte Tags: ,

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.

Gebruikte Tags: ,

Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!