Cirkels (Les Moulins De Mon Coeur)

Maandag 22 Februari 2021 om 20:07

Vanmiddag kwam een nieuw speeltje binnen, een elektro-akoestische thinline gitaar. Een leuke hybride: met klankkast maar toch plat, klassiek nylonsnarig maar direct in te pluggen in je versterker of mengtafel. Weegt vrijwel niets en kost verbazingwekkend weinig. Dat moest ik vanavond natuurlijk meteen even uitproberen dus kreeg ie een bijrolletje in 'Cirkels', een liedje dat bekend is geworden in de uitvoering van Herman van Veen.

Rob Chrispijn maakte de schitterende tekst, losjes gebaseerd op 'Les Moulins De Mon Coeur' van Alan en Marilyn Bergman. De muziek is van Michel Legrand.

Gert Jan Kole · Cirkels (Les Moulins De Mon Coeur)

Hiervoor: "In februari al lente? Dat geeft broden zonder krent…" | Hierna: "Een negatieve coronatest. Woohoo!" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!