Follow Your Dreams

Maandag 04 Oktober 2021 om 22:36

Vorige week nam een collega afscheid, die na een mooie carrière in het bedrijfsleven nu de overstap maakt naar het onderwijs: een oude passie, en een droom die voor hem uitkomt. Als afscheid maakten we een podcast voor 'm met persoonlijke verhalen. Voor mij is het dan leuker om een lied in te zingen - en dus sleutelde ik tussen de meetings door een versie van de Poco klassieker 'Follow Your Dreams' in elkaar, met een persoonlijke boodschap erin verweven.

En da's eigenlijk een heel mooi liedje. Dit weekend, toen het te hard regende om te gaan wandelen en ik wat tijd over had, nam ik 'm daarom opnieuw op. En hoe vaker ik 'm zong (en dat was best vaak, zult u merken als u 'm beluistert) hoe meer me het gevoel bekroop dat ik misschien m'n droom maar eens moet volgen...

Gert Jan Kole · Follow Your Dreams

Hiervoor: "Graan dat in de aarde, in het graf neerdaalt" | Hierna: "Kristalhelder als het water van een bergbeek" | Naar de voorpagina | E-mail Gert Jan

ReisgenotenVerder lezen?

Klik op een van onderstaande 'tags' (indien aanwezig) om snel andere artikelen over dat onderwerp op KolesQueeste te vinden.


Gebruik de interne zoekmachine om KolesQueeste te doorzoeken:


Gebruik Google om KolesQueeste of de rest van het Internet te doorzoeken:

Reageer

Word even een reisgenoot en geef uw reactie:

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Geautomatiseerde spam is een plaag, beantwoord daarom deze simpele vraag.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

P.S. Wil je een eigen plaatje naast je reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com!