Mormeltje bevalt

Woensdag 01 Juni 2011 om 10:16

Amper 13 maanden oud bevalt Mormeltje, de kat van Arjan en Mariette, van 8 kittens... Klik snel door voor de foto's en video.

Tip: beoordeel zonodig zelf even vooraf of de beelden kindveilig zijn ;-)

De een zal worden meegenomen en de ander achtergelaten

Zondag 22 Mei 2011 om 07:43

Gister, wat volgens onheilsprofeten die denken dat ze God kunnen doorgronden (of misschien wel in hun achterzak hebben) de laatste dag had moeten zijn, zagen Joëlle en Rineke deze slakkeneitjes in een kist met tuinaarde. Met één leeg eitje. Zou dan toch...? Maar nee, dat slakje was niet opgenomen maar al weggekropen. Gelukkig trekt de natuur zich niets aan van al die malligheid. Let's move on, we hebben nog heel wat liefde van de Goede God door te geven!

Hemel en aarde zullen verdwijnen, maar mijn woorden zullen nooit verdwijnen. Niemand weet wanneer die dag of dat moment zal aanbreken, de engelen in de hemel niet en de Zoon niet, alleen de Vader. (Marcus 13)

Download onestepaway.mp3.

"onestepaway" speelt.

Zon, strand, Noordzee... en tulpen

Maandag 25 April 2011 om 23:46


(Inzoomen met shift, beweeg met de pijltjestoetsen - of gebruik de knoppenbalk. )

Tweede Paasdag brachten we door bij Pa en Ma in Den Helder, waar we behalve veel gezelligheid, zon, strand en Noordzee ook een overweldigende hoeveelheid tulpen aantroffen. De natuur heeft haast, lijkt het - door het schitterende weer van de afgelopen week schieten de tulpen de grond uit. Meer plaatjes na de break!

Angry Birds Cake

Zondag 17 April 2011 om 09:17

Toen lieve vriendin en 'Angry Birds'-fan Mariette aan Joëlle vroeg een verjaardagstaart voor haar te maken, had onze miss TheCakeProject het thema al snel verzonnen. Een Angry Birdsday Cake natuurlijk! Plaatjes na de break.

Disney On Ice - All Star Parade 2011

Zaterdag 02 April 2011 om 08:39

Ahoy Rotterdam, vrijdagavond 1 april. Duizenden opgewonden kinderen, de spanning is van hun gezichtjes af te lezen. We zitten in de nok van de zaal op een akelig steile tribune en vragen ons net af hoeveel meter een kind kan vallen voor er écht iets stuk gaat als de omroeper aankondigt dat de show over drie minuten gaat beginnen. Het verwachtingsvolle rumoer zwelt aan, tot alle lichten doven en de gordijnen van de kasteelpoort openschuiven... Plaatjes na de break!

Carnivorencake

Zondag 27 Februari 2011 om 23:43

Dit weekend werd Ilia 20 jaar. Op bezoek bij een uitwonende jarige zoon, het is weer een nieuwe ervaring voor Rineke en mij. ;-) Toen Joëlle hem vroeg wat voor taart hij voor z'n verjaardag wilde, zei hij: "Doe maar iets met veel vlees." Dat liet ze zich geen twee keer zeggen... Plaatjes na de break.

Voices of Faith

Maandag 14 Februari 2011 om 11:20

Voices of Faith is de naam van het programma waarmee het Continentals Target Team Bulgaria 2011 gaat touren. Het Target Team bestaat uit een twaalftal mensen met passie voor zang, dans, God en de mensen in Bulgarije. Ondersteund door technici en een tourmanager vertrekt het team volgende week naar dit voormalige Oostblokland om "met moderne avondvullende programma's en middelen het goede nieuws van Jezus Christus, oud maar relevant, bekend te maken."

Na twee bootcamp weekenden staan ze nu te trappelen om er op uit te gaan... Gisteravond was de 'dress rehearsal' in Rotterdam en omdat lieve vriendin Mariette één van de twaalf is was ik erbij: een paar plaatjes na de break! Wil je het team nog horen voor ze vertrekken, grijp dan zaterdag je kans in Bussum.

Hoogwater (Rijn bij Wageningen)

Zondag 16 Januari 2011 om 18:49

Hoogwater bij Wageningen

Vanmiddag daalden we op de terugweg uit de Achterhoek bij Oosterbeek af naar de Rijn, om de rivier stroomafwaarts te volgen. Gastvrij kwam ze ons al halverwege tegemoet... Wat meer plaatjes van het wassende water bij Doorwerth en Wageningen na de break.

Weekend in foto's

Zondag 19 December 2010 om 21:44

Hoe vol kan een weekend zijn...

Vrijdags doorgewerkt tot de file's in beweging raakten en 's nachts een nieuwe Android app gereleased voor mijn werkgever.

Zaterdagochtend weer gewerkt, 's middags in de sneeuw gespeeld met Jochum en wat boodschapjes gedaan, 's avonds in Ede genoten van Joëlle die met The Choir Company en Big Band The Convocation de lichtjes uit de boom zongen en speelden, 's nachts Ilia opgepikt die was gestrand in het OV.

Zondagmorgen viering in Rijnwaarde gevolgd door de generale repetitie voor Candlelight Christmas, daarna de sneeuw in met onze lieve vrienden A en M en hun kids, samen eten, daarna taxirijden, masseren... en ondertussen ook nog fotograferen. En van dat laatste kunt u een graantje meepikken, na de break.

Ik ga nog even onderuit en daarna proberen vannacht meer slaapuren te maken dan vrijdag- en zaterdagnacht bij elkaar. Als ik rond middernacht m'n bed in duik moet dat lukken! ;-)